Lideri in Reciclarea

Selectiva

Nenvic Recycling este o firma de colectare si reciclare a deseurilor. Cu o istorie de 14 ani in domeniul de salubritate selectiva, am dobandit experienta si capitalul necesar pentru a putea face fata unei cantitati mari de materiale reciclabile. In timp am reusit sa ne extindem aria de colectare si pe alte tipuri de materiale, cum ar fi metalul fieros si nefieros (fier vechi), cat si transportul materialelor rezultate din resturi cosntructii (moloz). Stim ca Indiferent de situatie, oferim promptitudine, incredere si te ajutam sa construiesti o afacere mai ecologica.

Costul nu este totul, in domeniul nostru, stim cat de important este sa fii prompt si sa onorezi contractul. Motiv pentru care suntem consistenti.

Indiferent de marimea companiei tale, te ajutam sa colectezi selectiv deseurile produse de aceasta, fie ca este vorba de carton, hartie sau fier.

Investim constant in dezvoltarea infrastructurii pentru ca tu sa te bucuri de calitatea serviciilor noastre. Containere schimbate periodic, utilaje de ultima generatie in colectarea selectiva a gunoiului si echipa pregatita meticulos pentru a face fata oricarei provocari.

Recicland materiale precum hartia si cartonul, salvam 20 de copaci la 1000kg reciclate. Cu cat reciclam mai mult, cu atat ne putem bucura mai mult de natura. Salveaza si tu un copac, totul incepe cu tine!

O numim Regula celor 3 R: Reduce, Reuse, Recycle! Mai intai Reducem deseurilor, apoi Reutilizarea cat mai mult posibil inainte de aruncare, si abia apoi trimitem la Reciclare.

logotip nenvic recycling brasov - colectare selectiva carton si hartie

Colaborand cu cele mai mari branduri, implementam cei 3 R la scara larga.

REDUCE

REUSE

RECYCLE

Iti oferim

Solutii PersonalizateServicii de Incredere

Nenvic Reciclyng SRL iti ofera cele mai avantajoase solutii de reciclare pentru toate tipurile de desuri reciclabile din Romania. Cu o istorie de 14 ani in domeniul reciclarilor, ne bucuram sa putem face asta in continuare. Stim ca timpul este cea mai pretioasa resursa, motiv pentru care punem accent pe un raspuns rapid si promptitudine in colectarea si schimbarea containelor din incinta companiei tale.

Gestionarea Deseurilor

Infrastructura necesara pentru facilitarea unei colectari eficiente prin containere, prescontainere si alti recipienti in funcite de nivelul fiecarui generator.

Servicii de Reciclare

Colectarea si depozitarea selectiva a deseurilor in functie de natura acestora. Transportul deseurilor se face cu utilajele proprii pe raza judetului Brasov.

Dezvoltare Durabila

Reciclarea si colectarea cartonului sau a hartiei rezulta la salvarea copacilor din Romania si nu numai. Mentinem sub control defrisarile si scadem gradul de poluare.

ilustratie colectare deseuri reciclabile brasov

Servicii de colectare deseuri

Nenvic Recycling se ocupa cu colectarea selectiva a deseurilor din Judetul Brasov. Colaboram cu companii cat si cu persoane fizice. Scopul nostru ca si companie de colectare a deseurilor reciclabile este sa protejam mediul inconjurator si sa atingem obiectivul anual de reciclare pe tara. Impreuna pentru o dezvoltare durabila!
  • Raspuns prompt in 12-24h
  • Inlocuire container dupa colectare

  • Utilaje de ultima generatie
  • Reciclare deseuri reciclabile la nivel national