Lideri in Reciclarea

Selectiva

Nenvic Recycling este o firma de colectare si reciclare a deseurilor. Cu o istorie de 14 ani in domeniul de salubritate selectiva, am dobandit experienta si capitalul necesar pentru a putea face fata unei cantitati mari de materiale reciclabile. In timp am reusit sa ne extindem aria de colectare si pe alte tipuri de materiale, cum ar fi metalul fieros si nefieros (fier vechi), cat si transportul materialelor rezultate din resturi cosntructii (moloz). Stim ca Indiferent de situatie, oferim promptitudine, incredere si te ajutam sa construiesti o afacere mai ecologica.

Costul nu este totul, in domeniul nostru, stim cat de important este sa fii prompt si sa onorezi contractul. Motiv pentru care suntem consistenti.

Indiferent de marimea companiei tale, te ajutam sa colectezi selectiv deseurile produse de aceasta, fie ca este vorba de carton, hartie sau fier.

Investim constant in dezvoltarea infrastructurii pentru ca tu sa te bucuri de calitatea serviciilor noastre. Containere schimbate periodic, utilaje de ultima generatie in colectarea selectiva a gunoiului si echipa pregatita meticulos pentru a face fata oricarei provocari.

Recicland materiale precum hartia si cartonul, salvam 20 de copaci la 1000kg reciclate. Cu cat reciclam mai mult, cu atat ne putem bucura mai mult de natura. Salveaza si tu un copac, totul incepe cu tine!

O numim Regula celor 3 R: Reduce, Reuse, Recycle! Mai intai Reducem deseurilor, apoi Reutilizarea cat mai mult posibil inainte de aruncare, si abia apoi trimitem la Reciclare.